Πνευματικά δικαιώματα χρήσης των ιστοσελίδων μεταξύ πελατών και την εταιρεία ENTERTHEWEB:

Εγγυάστε σε εμάς ότι οποιαδήποτε τμήματα κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, σημάτων ή άλλου περιεχομένου που μας παρέχετε για να συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα ανήκει σε εσάς ή έχετε άδεια για να το χρησιμοποιήσετε και ότι το υλικό αυτό δεν παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων. 
Σε κάθε περίπτωση, όταν μας παρέχετε τέτοιου είδους υλικό, μας απαλλάσσετε από κάθε πιθανή ευθύνη από τη χρήση τέτοιου υλικού για τους σκοπούς της ολοκλήρωσης του έργου μας.

Όταν λάβουμε την τελική πληρωμή από εσάς τα πνευματικά δικαιώματα διαμορφώνονται ως εξής: 
Ανήκουν σε εσάς τα γραφικά ή οποιαδήποτε άλλα οπτικά στοιχεία που δημιουργήσαμε για το έργο αυτό. 
Ανήκουν σε εσάς τα κείμενα, οι φωτογραφίες και άλλα δεδομένα που μας παρείχατε, εκτός αν ανήκουν σε κάποιον τρίτο. 
Σε εμάς ανήκει ο κώδικας των αρχείων XHTML, HTML,CSS,PHP,MySQL και σας παρέχουμε την άδεια να τα χρησιμοποιήσετε μόνο σε αυτό το έργο και μόνο σε δικούς μας servers. 
Δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στο υλικό που ανήκει σε εμάς ή σε κάποιον τρίτο.

Μας αρέσει να επιδεικνύουμε τη δουλειά μας και να μοιραζόμαστε με άλλους ανθρώπους όσα μαθαίνουμε, έτσι διατηρούμε το δικαίωμα να εμφανίσουμε και να δημιουργήσουμε διασυνδέσεις (links) ως μέρος της δουλειάς μας, να γράψουμε για το έργο σε διαδικτυακούς τόπους, σε περιοδικά ή σε βιβλία.

Η διαχείριση – φιλοξενία και υποστήριξη πάνω σε τεχνικά θέματα Hosting είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη. 
Τα έργα μας ΔΕΝ δίνονται για φιλοξενία σε άλλους servers εκτός των δικών μας. 
Σε τέτοια περίπτωση δεν παρέχεται καμιά υποστήριξη προς το νέο ή ήδη υπάρχων server (παρά μόνο με γραπτή συμφωνία). 
Σε περίπτωση μεταφοράς του έργου μας σε διαφορετικό host provider θα πρέπει να καταβληθούν πνευματικά δικαιώματα του έργου στην εταιρεία παραγωγής της ιστοσελίδας σας (ENTERTHEWEB). 
Η χρέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας είναι ετήσια.
Το κόστος αυτό διαφοροποιείται ανάλογα την επισκεψιμότητα και την χωρητικότητα ή γενικά, εάν αλλάξουν οι απαιτήσεις της ιστοσελίδας.

Είμαστε ΚΑΙ εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων KAI καταχωρητές ονομάτων internet, οπότε προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη για τη φιλοξενία, τα email ή άλλες υπηρεσίες σχετιζόμενες με τέτοια θέματα. 
Αν χρειάζεστε υποστήριξη σε οτιδήποτε πέρα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. 
Τεχνικά προβλήματα ενδεχομένως υπάρχουν σε όλες τις ιστοσελίδες είτε από κακή χρήση της ιστοσελίδας είτε από κακόβουλες επιθέσεις (hackers), σε τέτοιες περιπτώσεις δεν φέρουμε καμία ευθύνη αλλά θα τρέξουμε να αποκαταστήσουμε όποια ζημιά έχει δημιουργηθεί.
Στους servers μας από το 2006 αν εντοπιστεί κάποια τέτοια απειλή ή κακή χρήση,  όλοι μας οι πελάτες πρώτα μας συμβουλεύονται για τέτοια θέματα. 
Οι servers μας είναι ασφαλής και με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρωτόκολλα ασφαλείας! 
Με ορθή χρήση, η εταιρεία μας εγγυάται το 99,99% UPTIME GUARANTEE. 
Κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας για κάποιες ημέρες για τυχών λάθη στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας ή στα emails σας αλλά το πολύ μέχρι 10 ημέρες. Για περισσότερες ημέρες θα πρέπει να συμφωνηθεί και να υπογραφεί ειδική σύμβαση. 
Η ευθύνη για την τήρηση και την συχνότητα των αντιγράφων ασφαλείας είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
 

Νομικά θέματα

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η λειτουργία ενός πρότυπου ιστοσελίδας ή ενός ολοκληρωμένου διαδικτυακού τόπου θα είναι πάντα απαλλαγμένη από σφάλματα και συνεπώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές ή καταστροφές από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων χαμένων κερδών, αποταμιευμένων ποσών, συνεχών ή μεμονωμένων ζημιών που θα προκύψουν από τη λειτουργία ή τη μη λειτουργία του εν λόγω διαδικτυακού τόπου, ακόμα κι αν μας έχετε ενημερώσει για τέτοιους κινδύνους. 
Ασφαλώς αποδέχεστε ότι δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε σφάλματα ή ζημιές που τυχόν θα προκύψουν από τη λειτουργία συνολικά του project με την ανεπιφύλακτη παραλαβή της δουλειάς μας από εσάς.
 

Ιστορικό Συνομιλιών / Συναλλαγών / Αιτήματα Υποστήριξης

Η εταιρεία μας διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης μέσα από την Περιοχή Πελατών, με ενσωματωμένο σύστημα Ticket ώστε, όλες οι υπηρεσίες, servers, domains, προσφορές, αλλαγές, αναβαθμίσεις, παραμετροποιήσεις, online πληρωμές, συναλλαγές, αιτήματα υποστήριξης, emails κ.α. που επιθυμείτε και στέλνονται μέσω του συστήματος, να αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων και μέσα στην καρτέλα σας για να έχετε ένα πλήρη ιστορικό με την εταιρεία μας καθώς με αυτό το τρόπο εκμηδενίζονται τα όποια λάθη που μπορεί να προκύψουν μέσω τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας! Αυτό προϋποθέτει την χρήση του συστηματος Ticket και επικοινωνίες από email, facebook, viber κ.α δεν είναι απαραίτητα ορθά για την επιβεβαίωση επίλυσης ή προβολής συγκεκριμένου προβλήματος.

Scroll to Top