Google Ads

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αξιοποίηση του Google Ads

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του internet marketing παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης με μισθωμένα αποτελέσματα (pay per click).

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε το google ads είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται ανεξάρτητα από τα οργανικά αποτελέσματα, ή ακόμα και σε διαφημιστικούς χώρους που διαθέτουν πλέον δεκάδες χιλιάδες site.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας είναι αυτές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο του Internet marketing.

A. Keyword Research. Έρευνα και Αναφορά ανάλυσης λέξεων-κλειδιών:  Διενεργούμε έρευνα για να αποφασίσουμε ποιες λέξεις-κλειδιά και ποιες φράσεις κλειδιά είναι κατάλληλες για να στοχεύσουν στην διαδικασία προβολής σας. Σε συνεργασία με εσάς θα προβούμε στην επιλογή των λέξεων-κλειδιών και των φράσεων-κλειδιών που οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης είναι πιο πιθανό να ψάξουν όσο χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης. Η μελέτη και η επιλογή των καταλληλότερων λέξεων-φράσεων θα ανταποκρίνονται στους στόχους marketing που έχετε θέσει και θα προσελκύουν τους υποψήφιους πελάτες σας.

B. Competition Analysis. Έκθεση σημείων αναφοράς θέσης στη μηχανή αναζήτησης: Θα τρέξουμε μία λεπτομερή έκθεση κατάταξης στο δίκτυο των επιλεγμένων από εσάς λέξεων-κλειδιών προκειμένου να διαπιστώσουμε τις αρχικές ταξινομήσεις όλων των επιλεγμένων φράσεων κλειδιών σας στη μηχανή αναζήτησης πριν την προβολή των διαφημίσεων. Ανάλυση του ανταγωνισμού σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι βασικότεροι ανταγωνιστές σας.

Γ. AdCopywriting. Συγγραφή διαφημιστικών κειμένων: Συγγραφή και επεξεργασία των διαφημιστικών σας καταχωρήσεων συνδυάζοντας την γνώση που έχετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με την εμπειρία μας για τις βέλτιστες πρακτικές. Ανταγωνιστικά κείμενα σε συνδυασμό με τις λέξεις κλειδιά που επιλέξαμε.

Δ. Campaign & Bid Management: Διαχείριση του λογαριασμού και της διαδικασίας δημοπρασιών με απώτερο σκοπό να επιτύχουμε την καλύτερη απόδοση για την επένδυση σας (ROI)

Ε. Landing Pages. Σελίδες προσγείωσης. Σχεδιασμός των ιστοσελίδων που θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους χρήστες και θα τους οδηγήσουν στην ενέργεια που επιθυμείτε. Είναι απαραίτητες για την παρακίνηση του επισκέπτη και τη μετατροπή του σε πελάτη.

ΣΤ. Web analytics. Ανάλυση στατιστικών στοιχείων: Καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με την υπηρεσία Google Analytics καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την αποδοτικότητα της επένδυσης σας μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία.

Ζ. Account Maintenance & Reporting. Διατήρηση Λογαριασμού και Αναφορές:
Εποπτεύουμε τις κατατάξεις σας και θα παρέχει ενημερωμένες αναφορές οικονομικής ανάλυσης του λογαριασμού σας μία φορά τον μήνα. Επειδή η συνεχής παρακολούθηση βελτιώνει την απόδοση της διαφήμισης σας, θα σας ενημερώνουμε με τις ενέργειες που κάναμε για την μείωση του κόστους και την απολαβή της επένδυσή σας (ROI).

Θ. Τρόποι πληρωμής: Η εξόφληση για υπηρεσίες προώθησης θα πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη των εργασιών, στη αρχή της μηνιαίας συνδρομής.

7 λόγοι που το Google Ads είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας

  1. Αποτελεσματικό: Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει «κλικ» στη διαφήμισή σας
  2. Στοχευμένο: Βρίσκετε αυτόν ακριβώς που ψάχνει το προϊόν σας.
  3. Διαφανή: Πλήρη ανάλυση των «κλικς» και αναφορά των λέξεων κλειδιών που χρησιμοποίησαν για να βρουν την επιχείρησή σας
  4. Ελεγχόμενο: Ξοδεύετε όσο ακριβώς θέλετε ανά ημέρα.
  5. Ευέλικτο: Αλλάζετε στοιχεία όπως: ποσό, κείμενα, λέξεις κλειδιά όποτε θέλετε.
  6. Γρήγορο: Σε ελάχιστα λεπτά έχετε τη διαφήμισή σας online.
  7. Χωρίς Ρίσκο: Σταματάτε ή θέτετε σε παύση την καμπάνια σας οποιαδήποτε στιγμή. Ούτε συμβόλαια, ούτε άλλες υποχρεώσεις.

Ερωτήσεις για το Google Ads

Το κόστος διαφήμισης εξαρτάται από το κεφάλαιο που θέλετε να διαθέσετε για να διαφημιστείτε.

Ανάλογα το ποσό αυτό είναι και η δική μας πληρωμή διότι καθορίζει και το χρόνο που θα διαθέσουμε για τη διαφήμιση.

Η διαφήμιση μπορεί να είναι ενεργή όσο εσείς επιθυμείτε για όσο διάστημα θέλετε και μπορεί να ανοίγει και να κλείνει κατά το δοκούν και τις ανάγκες σας.

Τρέχουμε διαφημίσεις ανάλογα το προϊόν σας σε τρεία (3) είδη διαφημίσεων. Διαφημίσεις αναζήτησης (search ads) / διαφημίσεις προβολής (display ads) και διαφημίσεις σε βίντεο στο youtube video ads.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση της  ιστοσελίδας σου μπορείς να βρεις στο blog μας.

Scroll to Top