Woocommerce eshop

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με ευκολία και αξιοπιστία
Γιατί το Woocommerce

Ο Νο1 τρόπος δημιουργίας eshop

Το Woocommerce εξυπηρετείς σχεδόν το 25% των ηλεκτρονικών καταστημάτων παγκοσμίως, από μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα μέχρι πολύπλοκα και κερδοφόρα καταστήματα μεγάλων εταιρειών. Περίπου 6εκ. ηλεκτρονικά καταστήματα εξυπηρετεί το woocommerce.

Το Woocommerce είναι πανεύκολο στη χρήση  και πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. πουλήστε οτιδήποτε από φυσικά προϊόντα, ψηφιακά αρχεία, υπηρεσίες, συνδρομές και ότι άλλο σκεφτείτε.

Πλεονεκτήματα του Woocommerce

01. Ευέλικτο και προσαρμόσιμο για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες
02. Φιλικό προς τον χρήστη—Ακόμη και για αρχάριους
03. Θέματα με πολλαπλές επιλογές
04. Πρόσθετα που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα
05. Ευκολία διασύνδεσης πληρωμών με Ελληνικές τράπεζες και paypal, stripe
06. Λογισμικό ανοικτού κώδικα με τεράστια παγκόσμια υποστήριξη
07. Eshop που έχουν υψηλό SEO για οργανικά αποτελέσματα
08. Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία παραγγελιών, πληρωμών κα

Πολλαπλά θέματα

Τα θέματα του woocommerce προσφέρουν στους χρήστες μια σειρά επιλογών για την τελειοποίηση της εμφάνισης και των λειτουργιών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, χάρη στον μεγάλο και αυξανόμενο κατάλογο βασικών και premium θεμάτων του. Πολλά από αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω του καταλόγου θεμάτων του WordPress.

Χαρακτηριστικά Woocommerce

Μερικά από τα πολλά  χαρακτηριστικά του woocomemerce:

Το woocommerce είναι ειδικά σχεδιασμένο και αναπτύσσετε διαρκώς για τη βέλτιστη απόδοση. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης για υψηλά αποτελέσματα.

Η βασική εγκατάσταση του woocommerce είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.

Με ειδικές ρυθμίσεις το woocommerce έχει πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Εξάλλου είναι η πλατφόρμα με τους περισσότερους προγραμματιστές και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Έχεις woocommerce eshop αλλού, κανένα πρόβλημα, το μεταφέρουμε με απόλυτη επιτυχία.

Μπορεί εύκολα να συνδεθεί με τα κατάλληλα εργαλεία με άλλα site  για ανταλλαγή δεδομένων και προβολή των προϊόντων σας σε πολλά σημεία.

Σύνδεση με ERP/CRM για αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης σας από και προς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δυνατότητα διαχείρισης αλλά και εμφάνισης του ηλεκτρονικού καταστήματος σας σε πολλές γλώσσες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Προσθέστε εύκολα και γρήγορα έξτρα εργαλεία για τη παραμετροποίηση του eshop σας και την αύξηση των πωλήσεών σας

Το woocommerce έχει δυνατότητα πολλών τρόπων πληρωμών όπως Paypal, Stripe, τραπεζική μεταφορά, αντικαταβολή για να δεχόμαστε πληρωμές εύκολα στο eshop μας.

Οι δυνατότητες της προώθησης των πωλήσεων μας στο woocommerce πραγματικά είναι απεριόριστες. Δυνατότητα αυτοματοποιημένων email, συνδεσιμότητα με κοινωνικά δίκτυα, cross selling & up selling.

Με τη χρήση του WooCommerce έχουμε τη δυνατότητα να ορίσουμε τους κανόνες που θα ισχύουν για τα μεταφορικά του eshop μας.

Μπορούμε να ορίσουμε  αν θέλουμε να υπάρχει χρέωση για αποστολή με courier αλλά πάνω από ένα ποσό να είναι δωρεάν, να ορίσουμε τα κιλά ή και τις χώρς με διαφορετικές ζώνες αποστολής.

+ 0
project ολοκληρωμένα

Πρόσθετα - Plugins

Ο κατάλογος με διάφορα plugins του Woocommerce περιλαμβάνει εκατοντάδες πρόσθετα—μικρά κομμάτια κώδικα σχεδιασμένα για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών—που επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν λειτουργίες όπως καλάθια αγορών, φίλτρα προϊόντων, αγαπημένα και άλλα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν εκατοντάδες προσαρμοσμένες προσθήκες (plugins) από τρίτους προγραμματιστές. Τα πρόσθετα μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν και να απεγκατασταθούν κατά το δοκούν καθώς εξελίσσεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ερωτήσεις για το woocommerce

Μπορεί να είναι και η πιο δημοφιλής ερώτηση. Οι τιμές είναι ανάλογα των απαιτήσεών σας χωρίς φυσικά να μειώνουμε τη ποιότητα του αποτελέσματος.

Αφού συζητήσουμε και δούμε τις ανάγκες σου θα κοστολογήσουμε το έργο σας.

Ο χρόνος υλοποίησης μπορεί να είναι από τριάντα (30) ημέρες ή και μερικούς μήνες. Εξαρτάται από το μέγεθος του ηλεκτρονικού καταστήματος και φυσικά από το χρόνο παράδοσης του υλικού που θα δώσετε σε εμάς.

Φυσικά μπορούμε να παραλάβουμε το έργο σας και να το μεταφέρουμε αυτούσιο ή και να κάνουμε όσες αλλαγές είναι απαραίτητες και εσείς επιθυμείτε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε όσα πρόσθετα θέλετε, απλά η αλόγιστη χρήση μπορεί να έχει και αντίθετα αποτελέσματα στην επίδοση του site σας.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδας με τη βοήθεια του woocommerce είμαστε στη διάθεση σας να τις απαντήσουμε.

Μεταφορά Woocommerce eshop

Για να μεταφέρετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα:

Domain

θα χρειαστούμε το domain σας και τους κωδικούς EPP Code.

Control Panel

Θα χρειαστούμε τα στοιχεία πρόσβασης του control panel σας plesk/cPanel.

Emails

Θα πρέπει να μας πείτε πόσους και ποιους λογαριασμούς email έχετε στο συγκεκριμένο domain.

Μετεγκατάσταση

Έχεις woocomerce site αλλού, κανένα πρόβλημα, το μεταφέρουμε με απόλυτη επιτυχία.

Scroll to Top