Κατοχύρωσε το Domain name που επιθυμείς ΤΩΡΑ!

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Βρείτε το νέο σας domain name. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τις λέξεις-κλειδιά σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.

Το όνομα μπορεί να αποτελείται από γράμματα του αγγλικού ή ελληνικού αλφάβητου καθώς επίσης και αριθμούς από “0-9” και το σύμβολο “-” και “_” για να χωρίσεις τις λέξεις.

.gr

2 / έτη

.com

1 / έτος

.eu

1 / έτος

.org

1 / έτος

*Οι τιμές εφαρμόζονται σε νέες αγορές και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Κατοχύρωσε το domain name σου

Αν σε ενδιαφέρει να προβληθείς  στο Internet τότε ΝΑΙ πρέπει να βρεις ένα καταχωρητή (EnterTheWeb επίσημος καταχωρητής ονομάτων) και να το κάνεις άμεσα, ποτέ δεν είναι αργά.

Όπως όταν ανοίγεις μία επιχείρηση και προσπαθείς να βρεις ένα κατάλληλο όνομα για αυτήν έτσι είναι και η επιλογή του ονόματος που θα έχεις στο internet.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες βασικές διαφοροποιήσεις, όπως ότι ένα όνομα στο Internet είναι μοναδικό άσχετα αν ο ιδιοκτήτης πουλάει παπούτσια ή αυτοκίνητα. Ή ότι στο internet μπορείς να έχεις πολλά ονόματα να δείχνουν ταυτόχρονα στην ίδια σελίδα.

Ένα είναι όμως σίγουρο, ότι το όνομά σου στο internet ( Domain Name ) είναι το κεντρικό σημείο της διαδικτυακής σου παρουσίας.

Tι είναι ένα Domain Name (Όνομα Χώρου);

Είναι ένα όνομα-διεύθυνση που έχει τη μορφή www.toonomasou.gr και μας παραπέμπει σε κάποιον διαδικτυακό τόπο (Website). Το domain name μπορεί να θεωρηθεί ως η διεύθυνσή σας στο Internet, όπου μπορεί κάποιος άλλος να σας βρει, αλλά ουσιαστικά είναι η online ταυτότητά μας.

Ένα όνομα χώρου είναι ένα μοναδικό όνομα για έναν δικτυακό τόπο (Website). Για παράδειγμα, το ENTERTHEWEB.gr είναι ένα όνομα χώρου όπως επίσης και το microsoft.com. Tα ονόματα χώρου πρέπει να κατοχυρώνονται. Όταν κάποιο όνομα χώρου κατοχυρώνεται, καταγράφεται σε έναν μεγάλο κατάλογο ονομάτων (domain name register).

Η επιλογή του ονόματος είναι, όπως και η επιλογή φιλοξενίας, μια εξίσου σημαντική υπόθεση για τη παρουσία σου στο Internet. Διάφοροι παράγοντες παίζουν ρόλο στην εύστοχη επιλογή του ονόματος:

Παρόλα αυτά δε θα πρέπει να αγχωνόμαστε αν δεν βρούμε και ακριβώς το όνομα που θέλουμε, γιατί ναι μεν ένα καλό όνομα μετράει στις μέρες μας, αλλά όσο καλό όνομα και να έχουμε πρέπει να έχουμε και το κατάλληλο υλικό στη σελίδα μας. Δίνω σαν παράδειγμα τις σελίδες google.com και yahoo.com που ενώ δε σημαίνουν τίποτα απολύτως η λέξεις αυτές, αναγνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της αξίας τους στη παγκόσμια βιομηχανία του Internet.
Scroll to Top