Φιλοξενώντας ένα e-shop

Μοιράσου στο

Φιλοξενώντας ένα e-shop

Επαγγελματικές υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Κάθε φορά που μιλάμε με έναν συνεργάτη, ο οποίος θέλει να φτιάξει ηλεκτρονικό κατάστημα ακούμε “θέλω ένα e-shop που να μοιάζει με website, να είναι όμορφο αλλά παράλληλα εύχρηστο για τον μελλοντικό μου πελάτη”. Αυτό που απαντάμε είναι ότι ακόμα και στα e-shops την εμφάνιση την επιλέγετε εσείς και την ευχρηστία του εμείς..

Ξεκινήστε τις πωλήσεις σας άμεσα και διευρύνετε το πελατολόγιο σας εύκολα ενώ εσείς ασχολείστε με κάτι άλλο.

Η ENTERTHEWEB σας εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία στην φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες αιχμής του διαδικτύου σας παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες διασφαλίζοντας τις πωλήσεις σας.
Η συμβατότητα (Responsive Design) ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με όλες τις έξυπνες συσκευές   και τα mobile λειτουργικά (Android, IOS, Windows) είναι προτεραιότητα μας καθότι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου μπαίνουν και αναζητούν προϊόντα μέσα από αυτές.

Κάθε φορά που παραδίνουμε ένα e-shop, σας παρέχουμε ένα εργαλείο έτοιμο να αρχίσει να σας αποφέρει κέρδος. Ένα e-shop είναι ένα δυναμικό website, που σημαίνει ότι ακόμα κι εσείς οι ίδιοι μπορείτε να προσθέσετε  φωτογραφίες, κείμενα, κατηγορίες, σελίδες, προϊόντα  εύκολα και γρήγορα. Το σύστημα διαχείρισης της εταιρίας μας είναι φιλικό προς τον χρήστη, στα ελληνικά και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.

  • Πριν 10 χρόνια ήταν πολυτέλεια

  • Πριν 5 χρόνια ήταν απλώς μόδα

  • Τώρα πλέον είναι ανάγκη

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top