Γίνε hacker από τα 8 σου στην Αμερική.

Μοιράσου στο

Πώς θα σας φαινόταν αν από την ηλικία των 8 το παιδί σας γνώριζε καλύτερα από εσάς να χειρίζεται υπολογιστή, τόσο καλά που να ασχολούνταν επαγγελματικά με το hacking; Μία εταιρεία στην Αμερική ψάχνει ταλέντα.

Το DefCon είναι ένα συνέδριο για hackers απ´ όλον τον κόσμο, το οποίο γίνεται από το 1992 στην Αμερική. Η οργάνωση ξεκίνησε το DefCon Kids στο Las Vegas όπου μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά τα οποία μαθαίνουν πώς να κάνουν hacking από την ηλικία των 8 έως 16. Ναι, καλά διαβάσατε.

Στο συνέδριο παρουσιάζονται επίσης διάφορες εφευρέσεις των επίδοξων hackers, όπως κυάλια νυκτός ή ελικοπτεράκια με μηχανές παρακολούθησης, ενώ πλέον σήμερα συμμετέχουν επίσημα και μέλη διάφορων οργανώσεων της κυβέρνησης,  ψάχνοντας να βρουν τους καλύτερους hackers για τις υπηρεσίες τους. Φυσικά τονίζεται στο συνέδριο ότι το hacking δεν πρέπει  χρησιμοποιείται για την κλοπή στοιχείων ή χρημάτων, αλλά αντίθετα για προστασία των ίδιων των χρηστών και της ελευθερίας του διαδικτύου.

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top