Νικήτης στα δωρεάν CMS το WordPress

Μοιράσου στο

H πλατφόρμα WordPress είναι ένα λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων, εύκολο στη χρήση και χωρίς χρέωση. Το βασικό λογισμικό έχει γραφτεί από εκατοντάδες εθελοντές, ενώ υπάρχουν πολλές επεκτάσεις σε λειτουργικότητα και εμφάνιση που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Περισσότεροι από 60 εκατομμύρια χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για το blog ή την ιστοσελίδα τους.

Το παρακάτω infographic βασίζεται σε στατιστικά για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων, όπου φαίνεται η διαφορά δημοτικότητας του WordPress από το Drupal, το Joomla και άλλα.

Το WordPress στηρίζει την λειτουργία 72,4 εκατομμυρίων ιστοσελίδων και blogs. To 50% από αυτά στεγάζονται στις υποδομές hosting του WordPress.com. Από τα 100 πιο δημοφιλή blog, όπως τα καταγράφει το Technorati, το 48% έχουν χτιστεί σε WordPress, μεταξύ των οποίων το Mashable.com και το TheNextWeb.com.

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top