Πρωτοπορία και χαλάρωση στα γραφεία της Google στο Λονδίνο

Μοιράσου στο

Πρωτοπορία και χαλάρωση στα γραφεία της Google στο Λονδίνο

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία Google δεν είναι ζηλευτή μόνο για τα κατορθώματα της στα θέματα διαδικτύου, αλλά και για τα πρωτοποριακά της γραφεία με το σύγχρονο σχεδιασμό και τη ποιότητα εργασίας σε ένα άνετο περιβάλλον.

Αίθουσα χορού, γυμναστήριο, στούντιο μασάζ, κήπος και πολλά δωμάτια χαλάρωσης. Δεν είναι η περιγραφή ενός πεντάστερου ξενοδοχείου αλλά οι «ανέσεις» στα νέα γραφεία της Google στο Λονδίνο.

Το κτήριο στο Covent Garden έχει τόσους «πειρασμούς» που να παρακινούν τους εργαζόμενους να σηκωθούν από τα γραφεία τους που είναι να απορεί κανείς πώς και πότε δουλεύουν! Η ίσως η απάντηση στο πώς βγαίνει η δουλειά να είναι ακριβώς το περιβάλλον στο οποίο οι υπάλληλοι της Google καλούνται να εργαστούν…

Οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου πήραν το «πράσινο φως» να φτιάξουν εν λευκώ έναν μοναδικό χώρο εργασίας και το αποτέλεσμα είναι μία έκρηξη χρωμάτων.

Το κτήριο διαθέτει γυμναστήριο με εγκαταστάσεις για μασάζ, αίθουσα χορού, κήπο στην ταράτσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χώρος εργασίας, χωλ, καναπέδες και αναπαυτικές καρέκλες παντού.

Υπάρχει μέχρι κι ένας χώρος σαν… περιβολάκι (!) όπου το προσωπικό μπορεί να καλλιεργήσει ό,τι θέλει και ειδικός χώρος για να αερίζουν τα ιδρωμένα ρούχα τους όσοι έρχονται στη δουλειά με ποδήλατο.

Υπάρχουν επίσης θεματικά δωμάτια όπως το «Google Green» και το «Grannies Flat» με… κουνιστές πολυθρόνες.

Το χρώμα κυριαρχεί και στις αίθουσες συνεδριάσεων με πολύχρωμες ταπετσαρίες και χρωματιστά έπιπλα.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top