Τι είναι φιλοξενία ιστοσελίδων φιλοξενία δικτυακού τόπου (α’ μέρος)

Μοιράσου στο

Όλα ξεκινάνε με μία καλή ιδέα…

Το internet προσφέρει αρκετές δελεαστικές ευκαιρίες για όλους ικανές για να ξεκινήσεις μία νέα επιχείρηση να «δοκιμάσεις» κάτι διαφορετικό. Οι ευκαιρίες είναι αμέτρητες. Έχεις σκεφτεί-ονειρευτεί να «τρέξεις» το δικό σου δικτυακό τόπο (web site), το δικό σου μερίδιο .gr ή .com στη πίτα που λέγεται internet?

Όλα ξεκινάνε με μία καλή ιδέα, αλλά για να επιτύχεις ένα καλό site χρειάζεται και χρόνος και προσπάθεια από τη πλευρά σου! Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει-αναβαθμίσει το δικτυακό του τόπο με χρόνο, ενέργεια και μερικά χρήματα ανά έτος για να το φιλοξενεί. Όπως όταν δημιουργείς μία επιχείρηση από τούβλα και ασβέστη, έτσι και η δημιουργία της δικιάς σου ιστοσελίδας απαιτεί τη προσωπική σου άποψη για να την αναπτύξεις και να παρέχεις στο κοινό σου κάτι το οποίο θα σου επιφέρει τα προς το ζειν.

Έτσι λοιπόν για να είσαι ενεργός στο διαδίκτυο πρέπει να έχεις ένα δικτυακό τόπο. Θα ρωτήσεις γιατί? Τι όφελος θα έχω από τη δημιουργία website? Οι απαντήσεις είναι πολλές και ποικίλουν, κάποιες από τις σημαντικότερες που θα σε πείσουν να έχεις παρουσία στο internet είναι:

1. Αυξημένη αξιοπιστία.

Είναι γεγονός πλέον ότι ένα καλά σχεδιασμένο site με επαγγελματική όψη, καλή οργάνωση και πλούσιο υλικό έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη του πελάτη προς την επιχείρησή σου. Δείχνει ότι ακολουθείς τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ότι είσαι ενημερωμένος και ενδιαφέρεσαι για τους πελάτες σου να τους προσφέρεις ένα εύκολο τρόπο επικοινωνίας και να τους παρέχεις πληροφορίες για τις υπηρεσίες σου και τα προϊόντα σου! Η χρήση του διαδικτύου και κάποιας μηχανής αναζήτησης ( googleyahoo) είναι πολύ πιο από τελεσματική να βρίσκεις υπηρεσίες και προϊόντα από την παλιομοδίτικη πρακτική των τηλεφωνικών καταλόγων!

2. 24/7 Παγκόσμια παρουσίαση

Η ιστοσελίδα σου είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα για τους δυνητικούς σου πελάτες. Δημιουργώντας μια εταιρική παρουσίαση δίνεις τη δυνατότητα στο κόσμο να σε γνωρίσει που σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μη μάθαινε για σένα και τις υπηρεσίες σου ποτέ. Όταν εσύ κλείνεις το γραφείο σου-εταιρεία σου, ο ιστοχώρος σου παραμένει «ανοιχτός» να προβάλει, να πουλάει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου και να απαντάει σε ερωτήσεις μελλοντικών πελατών σου!

3. Ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της επιχείρησής σου. Δεν σε απασχολεί αν είναι απόγευμα ή μεσάνυχτα, εσύ έχεις πάντα «ανοιχτά» και οι πελάτες σου από κτούν πρόσβαση στο δικό τους διαθέσιμο χρόνο. Μπορείς να εξοικονομοίσεις χρήματα από έξοδα εκτύπωσης φυλλαδίων, γράμματα, καταλόγων και άλλα έντυπα υλικά που συχνά θέλουν ανανέωση. Φυσικά δεν καταργείς τους παλαιούς τρόπους μάρκετινγκ, απλά ενισχύεις με συμπληρωματικές υπηρεσίες.

Βρίσκεσαι ακόμα εδώ και διαβάζεις περί φιλοξενίας ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων…σημαίνει ότι είτε συντηρείς κάποιο δικτυακό τόπο, είτε βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στη κατασκευή ιστοσελίδας! Ας περάσουμε λοιπόν στο επόμενο βήμα: διαλέγοντας χώρο φιλοξενίας.

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top