Ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες το Google+ (plus)

Μοιράσου στο

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών comScore το Google+ έχει ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες και όλο πληθαίνουν.

Η … comScore, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που μια υπηρεσία φτάνει τα 20 εκ. μέλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ενώ από την πλευρά της η Google δεν έκανε καμία δήλωση για τις ανακοινώσεις αυτές αφού η πολιτική της εταιρείας θέλει να μην γίνονται σχόλια πάνω σε στοιχεία τρίτων φορέων.

Πάντως οι ανακοινώσεις της comScore έρχονται μερικές μέρες μετά τις δηλώσεις του Larry Page , που ήθελαν το Google+ να έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι διαμοιράζονται πάνω από ένα δισ. items την ημέρα.

Όσα εκατομμύρια χρήστες και να έχει για την ώρα το Google+ στην πραγματικότητα είναι ακόμα πολύ μικρό μπροστά στο Facebook, που έχει πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες πάντως η εταιρία πιστεύει οτι η νέα της υπηρεσία θα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες απόπειρες της Google στα Social Networks, όπως ήταν το Buzz.

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top