Καλύτερη ποιότητα video υπόσχεται to Youtube

Μοιράσου στο

Καλύτερη ποιότητα video υπόσχεται to Youtube

Μετά την εξαγορά της εταιρείας Green Parrot Pictures από τη Google, αναμένεται καλύτερη ποιότητα στην εικόνα των βίντεο.

Η Green Parrot Pictures έχει αναπτύξει μια δική της τεχνολογία για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας στα βίντεο εφαρμόζοντας την εφαρμογή φίλτρων τύπου sharpen, την αφαίρεση του “θορύβου” της εικόνας καθώς και την εξάλειψη των όποιων “κουνημάτων” κατά τη λήψη του video. Η εταιρεία  έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία τις τεχνικές της σε ταινίες όπως το Lord of the Rings, το Spiderman και το X-Men.

Η Google πιστεύει οτι οι τεχνολογίες και οι σύγχρονες τεχνικές της Green Parrot Pictures θα βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας στο Youtube και εξαιτίας αυτού, θα μειωθούν και οι ανάγκες τους σε όγκο δεδομένων (bandwidth), βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Δεν είναι γνωστό πότε θα αρχίσει να να εφαρμόζεται η τεχνολογία της Green Parrot Pictures στο YouTube, αφού πρώτα πρέπει ορίσουν τους όρους εξαγοράς με την Google.

 

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top