Καταλύματα – Booking.com 1 – 0

Μοιράσου στο

Καταλύματα - Booking.com 1 - 0

Νέα δεδομένα για την τιμολογιακή πολιτικη της Booking στην Ευρώπη.

Booking.com - Online Travel Agency
Με πρόσφατο δημοσίευμά της η Booking δέχεται, μετά από πίεση που της άσκησε η Διεθνής επιτροπή ανταγωνισμού, να επιτρέπει διαφορετικές ισοτιμίες σε σχέση με την ιστοσελίδα του ιδιοκτήτη του καταλύματος.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τη Booking θα έχουν έρθει σε δύσκολη θέση με το θέμα τιμής και ανάρτησης αυτή στην ιστοσελίδα τους. Η Booking πάντα απαιτούσε ο ιδιοκτήτης να αναρτά ίση ή και μεγαλύτερη τιμή διαμονής σε σχέση με την τιμή που έδινε η ίδια η Booking. Τώρα το επιτρέπει στα πλαίσια του ανταγωνισμού όπως αναφέρει και ο διευθύνων σύμβουλός της Darren Huston.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αναφορά αυτή ισχύει προς το παρών μόνο για τις χώρες Γαλλία, Ιταλία και Σουηδία, αλλά αναμένεται να εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο

.

 

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top