Κορυφαίες προτάσεις smartphones από τη Samsung

Μοιράσου στο

Αποκτήστε τις κορυφαίες προτάσεις smartphones της αγοράς, Samsung, Galaxy S II, Galaxy Note και το Galaxy Nexus για να απολαμβάνετε γρήγορο σερφάρισμα στο internet και ταχύτητα σε εφαρφομές multimedia.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S IIΤο Samsung Galaxy S II, με λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), είναι το πρώτο Samsung Smartphone με επεξεργαστή Dual Core 1,4GHz για πραγματικό multitasking. Με δυνατότητα εγγραφής video full HD, οθόνη αφής 4,3 ιντσών Super AMOLED Plus και εξαιρετικά ανθεκτικό κρύσταλλο Gorilla Glass. Ακόμα, μπορεί κανείς να εγγραφεί στα συναρπαστικά Hub που του προσφέρει η συσκευή, για να οργανώσει τις επαφές του στα social networks, να κατεβάσει μουσική, να διαβάσει βιβλία κ.ά.

 

 

 

Samsung Galaxy Note

 

 

 

Samsung Galaxy NoteΤο Samsung Galaxy Note συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός tablet διατηρώντας τον χαρακτήρα ενός Smartphone. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,3” Super Amoled για εξαιρετική ευκρίνεια που επιτρέπει στο χρήστη να ζωγραφίσει ότι θέλει με τη βοήθεια της γραφίδας S-pen. Χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz ο χρήστης μπορεί να σερφάρει γρήγορα στο internet και να «κατεβάζει» τραγούδια και εφαρμογές από το Android Market.

 

Galaxy Nexus

Galaxy NexusΤο εξαιρετικά λεπτό Galaxy Nexus αποτελεί την πρώτη συσκευή με λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich που προσφέρει ένα πλούσιο σε δυνατότητες περιβάλλον χρήσης. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας Super AMOLED HD με απίστευτα φωτεινά και ζωντανά χρώματα, κάμερα 5Mpixel, αλλά και πρόσβαση σε ένα πλήθος υπηρεσιών της Google και σε όλα τα δημοφιλή social networks.

 

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top