Φιλοξενία ιστοσελίδων

Μοιράσου στο

Τι θα πρέπει να προσέξεις

Το να αγοράσεις μία σωστή φιλοξενία ( web hosting ) είναι μία πολύ σημαντική απόφαση. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς μια υπηρεσία φιλοξενίας η οποία θα επιτρέπει στον καθέναν να μπορεί να βλέπει αυτό που δημιούργησες.  Ο χώρος φιλοξενίας σου είναι αυτός που σε καθιστά ικανό να μοιράζεσαι τις πληροφορίες σου, να πουλάς τα προϊόντα σου και τις υπηρεσίες σου, να επικοινωνείς με τον κόσμο μέσω του δικτυακού σου τόπου. Η προσπάθεια να διαλέξεις έναν χώρο φιλοξενίας είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ειδικά όταν έχεις να διαλέξεις μέσα από ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων φιλοξενίας, που όλο και αυξάνεται, και με εταιρείες που παρέχουν δυσνόητα « πακέτα φιλοξενίας ». Επομένως, είναι σημαντικό πριν διαλέξεις κάποιο χώρο φιλοξενίας να κάνεις μία μικρή έρευνα για να διαλέξεις την εταιρεία που έχει το πιο κατάλληλο χώρο φιλοξενίας για την διαδικτυακή σου παρουσία.

1. Στην EnterTheWeb, σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μας πορείας, καταφέραμε να χτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίοι μας τιμούν με τη μακροχρόνια φιλοξενία των ιστοσελίδων τους σε servers της εταιρείας.

2. Επιλέγοντας ένα οποιοδήποτε από τα πακέ-τα φιλοξενίας μας, μη θεωρήσετε ότι δεσμεύεστε σε αυτό μέχρι τη λήξη του κύκλου χρέωσης. Οι πραγματικές ανάγκες του website σας είναι αυτές που καθορίζουν και το πακέτο φιλοξενίας σας. Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί η ανάγκη, μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο επόμενο μεγαλύτερο πακέτο σε άμεσο χρόνο.

3. Αυτήν την στιγμή όπου και να διατηρείτε την φιλοξενία σας, η EnterTheWeb με εξειδικευμένο Hosting Migration θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη μεταφορά του site σας δωρεάν για εσάς, χωρίς downtime!

4. Είναι σημαντικό πριν διαλέξεις κάποιο χώρο φιλοξενίας να κάνεις μία μικρή έρευνα για να διαλέξεις την εταιρεία που έχει το πιο κατάλληλο χώρο φιλοξενίας για την διαδικτυακή σου παρουσία.

5. Αν επιθυμείς να εγκαταστήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή γενικότερα θέλεις να έχεις ένα εισόδημα από το δικτυακό σου τόπο, τότε σου συνιστούμε να  διαλέξεις ένα καλό επί πληρωμή χώρο φιλοξενίας. Πάντα θα υπάρχει η επιθυμία να μειώνεις τα έξοδά σου, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου τη   σωστή συνολική εικόνα που θα δείχνεις προς τα έξω

6. Στο χώρο του internet η πρώτη εντύπωση που αποκτά ο επισκέπτης είναι βασική. Μπορεί εύκολα ο επισκέπτης να μεταβεί σε ένα άλλο site να δει πληροφορίες ή να κάνει μία αγορά, για αυτό θα πρέπει να μένει ο πελάτης στο δικό σου Site.

Είναι σημαντικό να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας ότι η παροχή φιλοξενίας έχει αναπτυχθεί και ακμάσει τις τελευταίες δεκαετίες, όπως οποιαδήποτε διαδικτυακή επιχείρηση. Σήμερα χιλιάδες από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις παρέχουν ποικίλες διαδικτυακές υπηρεσίες, αλλά μέχρι τα τέλη του 2004 πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έκλεισαν. Παρόλα αυτά η EnterTheWeb σας παρέχει την λύση στην φιλοξενία διαδικτυακών εφαρμογών.

Σχετικά άρθρα

Mobile Apps

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το internet, παρόμοια με αυτή που

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps;

Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps; Τα mobile apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια “οικογένεια” εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρισή σας;

Επικοινωνήστε μας

Scroll to Top